Fietsen

in alle soorten en maten

FIETSEN

KEUZE UIT DIVERSE MODELLEN FIETSEN

De fietsen waaruit je kunt kiezen zijn de volgende modellen: stadsfietsen, elektrische fietsen, racefietsen, hybride fietsen en mountainbikes. Voor nagenoeg iedere fiets geldt dat je deze ook als tweedehands model kunt kopen. Heb je een fiets nodig maar is het budget ervoor niet zo groot? Kijk dan of je een geschikt model vindt dat helemaal bij jouw wensen aansluit. Op die manier kun je toch een goede fiets kopen waar je daadwerkelijk wat aan hebt. Bij de fietsenhandelaar vind je vaak een groot aanbod aan gebruikte exemplaren die zij hebben opgeknapt zodat ze nog makkelijk een tweede ronde mee kunnen.

KIJK WAARVOOR JE DE FIETS HOOFDZAKELIJK WILT GAAN GEBRUIKEN

Houd bij de keuze van een fiets altijd rekening met wat je ermee wilt gaan doen. Ben je van plan de fiets te gebruiken voor korte ritjes naar school of het werk of zoek je juist een fiets om langere tochten mee te maken? Kies dan het model dat daar het beste bij past.

FIETS

HOUD REKENING MET HET TERREIN EN DE TOCHTEN DIE JE MAAKT

MAAKTHoud ook rekening met het terrein dat je berijdt.

Fiets
fietsen
fiets

Als dit heuvelachtig is past daar een fiets met meer versnellingen of trapondersteuning beter bij dan een ‘gewone’ fiets. Als je er dagelijks een ritje mee door de stad maakt is een wendbaar en licht model het makkelijkst. Wil je er ook het een en ander mee kunnen vervoeren dan is het slim een fiets te kiezen met diverse transportmogelijkheden, zowel aan de achterzijde als aan de voorzijde.

 

KOOP ER LEUKE ACCESSOIRES BIJ

Wil je de fiets niet alleen hebben omdat deze nuttig is maar deze ook helemaal persoonlijk maken? Dan kun je ervoor kiezen er diverse accessoires bij te kopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mand of kratje voor voorop het transportrek of fietstassen voor op de bagagedrager. Ook een goed slot, een kinderzitje, een bel, je kunt het zo gek niet bedenken of er is er wel eentje te vinden die bij je fiets past en tevens nuttig is.

fietsenhandelaar

Ook voor losse onderdelen naar de fietsenhandelaar

Een fiets bestaat uit diverse onderdelen. Als je de fiets nieuw of tweedehands koopt zit alles erop en eraan en wordt deze zo afgeleverd dat je er direct mee kunt rijden. De fietsenhandelaar zorgt voor een volledig afgemonteerde fiets waarmee jij veilig de weg op kunt. Je krijgt er garantie op en bij Bike Totaal kan de fiets een paspoort krijgen waarmee je de nodige service kunt krijgen. Mocht je na de aanschaf iets nieuws nodig hebben dan kunnen de losse onderdelen van de fiets ook altijd voor je gemonteerd worden. Iedere fiets heeft nu eenmaal op zijn tijd wel een nieuwe band nodig maar ook andere onderdelen koop je los.